Vanaf
€ 34.495,-
Private lease
€ 529,-

Kia Niro Hybrid

Ontdek de nieuwe Kia Niro familie

Bij deze veelzijdige crossover staat innovatie centraal. Dat ziet u aan het gedurfde design: hier draait alles om slimme keuzes voor een schone toekomst. Om geavanceerde technologie, connectiviteit en veiligheid. In drie varianten: de Niro Hybrid, Niro Plug-In Hybrid en de 100% elektrische Niro EV.

Het gezicht van een schone toekomst

Het design van de Kia Niro weerspiegelt zijn innovatieve karakter tot in de kleinste details. Van de subtiele stroomlijn en de Tiger nose-grille tot de Heartbeat-dagrijverlichting - dit is een auto met een bijzondere missie. Je ziet aan alles: hier gaan hightech en efficiency hand in hand.

Als u de ruimte wilt hebben om te doen wat u wilt, waar u dat wilt en wanneer u wilt, stap dan in de nieuwe Kia Niro. Royaal van formaat. Minimalistisch in design. En doordacht tot in het kleinste detail. Het resultaat? Een ontspannende ervaring voor u en uw passagiers.

Standaard voorzien van o.a.

  • Autonome noodremassistentie (FCA 1.5)
  • Adaptieve cruise control (SCC)
  • 8"audio display
  • Voorbereid voor Android Auto en Apple CarPlay
  • Dual zone climate control
Vanaf
€ 34.495,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 529,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

LET OP, Kia voertuigen worden tijdelijk aangeboden tegen niet-vaste prijzen. Het is mogelijk dat de fabrikant zich genoodzaakt ziet de prijs na het sluiten van de koopovereenkomst te verhogen, indien de kosten op het moment van de productie van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht deze situatie zich voordoen, dan word je daar onmiddellijk van op de hoogte gesteld. Als consument heb je vanaf dat moment tien dagen de tijd om de koop alsnog kosteloos te annuleren.

HomeKiaActiesKia Niro Hybrid