Vanaf
€ 38.995,-
Private lease
€ 534,-

Kia Niro EV

Ontdek de nieuwe Kia Niro familie

Bij deze veelzijdige crossover staat innovatie centraal. Dat zie je aan het gedurfde design: hier draait alles om slimme keuzes voor een schone toekomst. Om geavanceerde technologie, connectiviteit en veiligheid. In drie varianten: de Niro Hybrid, Niro Plug-In Hybrid en de 100% elektrische Niro EV.

De Niro EV via Kia Flex: het flexibele auto abonnement

Het Kia Flex auto-abonnement biedt jou volledige vrijheid zonder de verplichtingen van het bezitten van een eigen auto. ​ Reserveer uw Kia eenvoudig online en geniet van zorgeloos rijplezier op abonnementsbasis, looptijd vanaf 6- of 9 maanden (verlengbaar tot maximaal 12 maanden), allemaal tegen vaste all-in maandtarieven. Bijkomend voordeel is dat je met een auto abonnement geen BKR-registratie krijgt. Wanneer uw Kia Flex auto abonnement afloopt, heeft u de keuze: het abonnement stilzwijgend maandelijks verlengen, het contract beëindigen of direct uw volgende Kia bestellen.

Meer info over Kia Flex Bekijk het aanbod

De toekomst is elektrisch

Maak kennis met de nieuwe Kia Niro EV. De populaire EV is in zijn jongste generatie nóg ruimer en praktischer, nóg geavanceerder en nóg duurzamer. De fris gevormde carrosserie en de uitzonderlijke cross-over looks van de Niro EV zijn ontworpen voor de toekomst. Naast de herkenbare hexagon grille aan de voorkant, heeft het unieke EV design een stoer profiel en - heel belangrijk - een geïntegreerde centraal geplaatste laadaansluiting.

Laat je inspireren door hoogwaardig design en duurzaam comfort. Van de hoogwaardige materialen en de smaakvolle ambient lighting, tot de middenconsole met geïntegreerde Multimode-bediening. Een innovatieve manier om het interieur nog strakker en intuïtiever te maken: je schakelt met een simpele aanraking eenvoudig tussen infotainment en climate control.

Standaard voorzien van o.a.

  • 10.25" full map navigatiesysteem met Kia Connect en Live Services
  • 17" lichtmetalen velgen
  • Achteruitrijcamera en parkeersensoren achter
  • Adaptieve cruise control (SCC)
  • Dual Zone Climate contol
  • Batterijverwarming
Vanaf
€ 38.995,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 534,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

Het genoemde voordeel is opgebouwd uit inruilvoordeel en productvoordeel. Het productvoordeel is reeds verrekend in de vanafprijs. De inruilactie is alleen geldig bij inruil van je huidige auto. De inruilauto moet minimaal drie maanden op naam staan en gevrijwaard zijn door de dealer op het moment van tenaamstelling van de nieuwe auto. De actie geldt bij een uiterste kenteken aanvraag van 31-03-2024 en uiterste registratiedatum van 30-04-2024. Vraag naar de complete actievoorwaarden en rekenvoorbeelden.

LET OP, Kia voertuigen worden tijdelijk aangeboden tegen niet-vaste prijzen. Het is mogelijk dat de fabrikant zich genoodzaakt ziet de prijs na het sluiten van de koopovereenkomst te verhogen, indien de kosten op het moment van de productie van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht deze situatie zich voordoen, dan word je daar onmiddellijk van op de hoogte gesteld. Als consument heb je vanaf dat moment tien dagen de tijd om de koop alsnog kosteloos te annuleren.

HomeKiaActiesKia Niro EV