Rijklaar vanaf € 39.995,-
TIJDELIJK VANAF € 459,- PER MAAND
Vanaf
€ 39.995,-
Private lease
€ 459,-

Kia Niro EV

Ontdek de nieuwe Kia Niro familie

Bij deze veelzijdige crossover staat innovatie centraal. Dat zie je aan het gedurfde design: hier draait alles om slimme keuzes voor een schone toekomst. Om geavanceerde technologie, connectiviteit en veiligheid. In drie varianten: de Niro Hybrid, Niro Plug-In Hybrid en de 100% elektrische Niro EV.

De toekomst is elektrisch

Maak kennis met de nieuwe Kia Niro EV. De populaire EV is in zijn jongste generatie nóg ruimer en praktischer, nóg geavanceerder en nóg duurzamer. De fris gevormde carrosserie en de uitzonderlijke cross-over looks van de Niro EV zijn ontworpen voor de toekomst. Naast de herkenbare hexagon grille aan de voorkant, heeft het unieke EV design een stoer profiel en - heel belangrijk - een geïntegreerde centraal geplaatste laadaansluiting.

Laat je inspireren door hoogwaardig design en duurzaam comfort. Van de hoogwaardige materialen en de smaakvolle ambient lighting, tot de middenconsole met geïntegreerde Multimode-bediening. Een innovatieve manier om het interieur nog strakker en intuïtiever te maken: je schakelt met een simpele aanraking eenvoudig tussen infotainment en climate control.

Standaard voorzien van o.a.

  • 8" audio display met achteruitcamera
  • Voorbereid voor Apple CarPlay en Android Auto
  • Climate contol
  • Adaptieve cruise control (SCC)
  • 17" lichtmetalen velgen
Vanaf
€ 39.995,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 459,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

LET OP, Kia voertuigen worden tijdelijk aangeboden tegen niet-vaste prijzen. Het is mogelijk dat de fabrikant zich genoodzaakt ziet de prijs na het sluiten van de koopovereenkomst te verhogen, indien de kosten op het moment van de productie van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht deze situatie zich voordoen, dan word je daar onmiddellijk van op de hoogte gesteld. Als consument heb je vanaf dat moment tien dagen de tijd om de koop alsnog kosteloos te annuleren.

HomeKiaActiesKia Niro EV