Vanaf
€ 67.995,-
Private lease
€ 934,-

Kia EV9

De Kia EV9: nieuwe benchmark in elektrisch rijden

De nieuwe EV9 van Kia is een volledig elektrische SUV die is ontworpen en gebouwd voor moderne gezinnen in het elektrische tijdperk. Het geavanceerde, elektrische topmodel van het merk wordt verkrijgbaar als zes- of zevenzitter en combineert een gedurfde styling met innovatieve veelzijdigheid en state-of-the-art technologie.

Een nieuwe visie op het design van een 100% elektrische SUV

De EV9 is het nieuwste model dat geheel is ontworpen volgens de ‘Opposites United’ designfilosofie van het merk. Het exterieur wordt gekenmerkt door een ongekend strakke geometrie, scherpe lijnen en een gedurfd SUV-profiel.

Aan de voorkant wordt de kenmerkende Digital Tiger Face geaccentueerd door de verticale Matrix LED-koplampen, voor een visionaire en futuristische look. De Star Map LED-dagrijverlichting zorgt voor een nieuwe lichtbeleving, met kubusvormige LED-elementen bij de GT-Line. Het Star Map lichtdesign is ook terug te vinden in de opvallende achterlichten. De automatisch verzonken deurgrepen dragen bij aan een moderne, hightech look, terwijl de actieve luchtkleppen met Air Curtain de aerodynamische efficiëntie verder verbeteren.

De Kia EV9 heeft een ongekend ruim interieur met een minimalistische en intuïtieve inrichting. Het flexibele binnenste van de Kia EV9 maakt een scala aan stoelopstellingen mogelijk om aan uiteenlopende wensen te voldoen. De elektrische Kia is verkrijgbaar met zeven of zes zitplaatsen. De voorstoelen zijn voorzien van een relaxfunctie voor optimaal gebruiksgemak tijdens het laden of rijden. De EV9 is een van de weinige elektrische zevenzitters op de markt.

De geavanceerde EV-technologie van Kia resulteert in een bereik tot 541 kilometer en door de ultrasnelle 800V-oplaadtechnologie kan in slechts 15 minuten tot 239 km actieradius worden bijgeladen. De EV9 is voorzien van bidirectionele laadtechnologie, waarmee hij geschikt is voor een groot aantal laadmogelijkheden zoals Automated Unidirectional Smart Charging (V1G), Vehicle-to-Load (V2L), Vehicle-to-Building/Vehicle-to-Home (V2B/V2H) en Vehicle-to-Grid (V2G).

Standaard voorzien van o.a.

  • 19" lichtmetalen velgen
  • 29" panorama displays met navigatie
  • Adaptieve Cruise Control
  • Elektrische voorstoelverstelling
  • Stoelverwarming én -ventilatie voor de voorstoelen en tweede zitrij
  • Snelwegassistentie
Vanaf
€ 67.995,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 934,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

LET OP, Kia voertuigen worden tijdelijk aangeboden tegen niet-vaste prijzen. Het is mogelijk dat de fabrikant zich genoodzaakt ziet de prijs na het sluiten van de koopovereenkomst te verhogen, indien de kosten op het moment van de productie van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht deze situatie zich voordoen, dan word je daar onmiddellijk van op de hoogte gesteld. Als consument heb je vanaf dat moment tien dagen de tijd om de koop alsnog kosteloos te annuleren.

HomeKiaActiesKia EV9