Rijklaar vanaf € 43.495,-
TIJDELIJK TOT € 5.900 VOORDEEL
Vanaf
€ 43.495,-
Private lease
€ 529,-

Kia EV6

EV6 tijdelijk extra voordelig

De EV6 Light & Light Edition zijn tijdelijk nóg aantrekkelijker geprijsd. Kia verdubbelt namelijk de overheidssubsidie (SEPP) t.w.v.  € 2.950 waardoor u al voor € 40.545 in een nieuwe EV6 Light kunt rijden en zolang er nog SEPP budget beschikbaar is zelfs vanaf € 37.595 . Dat is een voordeel van maar liefst  € 5.900! De Light Edition rijdt u respectievelijk vanaf € 43.045 / € 40.095. Op alle andere uitvoeringen van de Kia EV6  ontvangt u inruilvoordeel tot € 1.500.

Let op, deze actie is slechts tijdelijk en OP=OP!

De krachtige Kia EV6 GT

Modern, sportief, iconisch

De EV6 is een volledig elektrische auto en een geavanceerde crossover met een uitzonderlijk krachtig design. Van zijn moderne exterieur en karakteristieke design tot de intuïtieve bediening. Van zijn overtuigende smart-tech voor comfort en veiligheid tot de imposante 100% elektrische aandrijving. De Kia EV6 prikkelt je verbeelding en daagt je uit. Elk detail is raak. Het resultaat: een dynamisch en inspirerend uiterlijk.

Stap in de EV6 en zet een stap in de toekomst. Het interieur is tot in de kleinste details ontwikkeld voor prettig en ontspannen rijden - met verrassend slimme features voor uw veiligheid en comfort. En dankzij de bijzonder snelle 800V-oplaadtechniek van de EV6 bent u snel weer op weg.

Standaard voorzien van o.a.

  • 12.3" full map navigatiesysteem met Kia Connect en Live Services
  • 19" lichtmetalen velgen
  • Adaptieve cruise control (SCC)
  • Achteruitrijcamera
  • Batterijverwarming
  • Dual zone climate control
Vanaf
€ 43.495,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 529,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

Het dubbele subsidie aanbod is van toepassing als je voldoet aan de voorwaarden Subsidie Electrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) bij koop of private lease van EV6 Light of Light Edition uitvoering. Deze actie geldt bij een getekende koop of private lease overeenkomst (via Kia Autolease) van 15-02-2024 t/m 31-03-2024 of zolang de voorraad strekt waarbij bij koop een korting van € 2.950 wordt toegepast en bij private lease een verrekening plaatsvindt op basis van 60 maanden (€ 2.950/60 = €49 korting p/mnd). Acties zijn niet geldig in combinatie met andere lopende acties. Informeer bij de dealer naar de voorwaarden.

De inruilactie is alleen geldig bij inruil van je huidige auto. De inruilauto moet minimaal drie maanden op naam staan en gevrijwaard zijn door de dealer op het moment van tenaamstelling van de nieuwe auto. De actie geldt bij een uiterste kenteken aanvraag van 31-03-2024 en uiterste registratiedatum van 30-04-2024. Vraag naar de complete actievoorwaarden en rekenvoorbeelden.

LET OP, Kia voertuigen worden tijdelijk aangeboden tegen niet-vaste prijzen. Het is mogelijk dat de fabrikant zich genoodzaakt ziet de prijs na het sluiten van de koopovereenkomst te verhogen, indien de kosten op het moment van de productie van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht deze situatie zich voordoen, dan word je daar onmiddellijk van op de hoogte gesteld. Als consument heb je vanaf dat moment tien dagen de tijd om de koop alsnog kosteloos te annuleren.

HomeKiaActiesKia EV6