Rijklaar vanaf € 43.495,-
TIJDELIJK VANAF € 499,- PER MAAND
Vanaf
€ 43.495,-
Private lease
€ 499,-

Kia EV6

Klaar voor de toekomst

De EV6, de revolutionaire nieuwe elektrische auto van Kia, markeert het begin van een nieuw tijdperk. Laat u inspireren door zijn energie en het krachtige design.

De krachtige Kia EV6 GT

Modern, sportief, iconisch

De EV6 is een volledig elektrische auto en een geavanceerde crossover met een uitzonderlijk krachtig design. Van zijn moderne exterieur en karakteristieke design tot de intuïtieve bediening. Van zijn overtuigende smart-tech voor comfort en veiligheid tot de imposante 100% elektrische aandrijving. De Kia EV6 prikkelt je verbeelding en daagt je uit. Elk detail is raak. Het resultaat: een dynamisch en inspirerend uiterlijk.

Stap in de EV6 en zet een stap in de toekomst. Het interieur is tot in de kleinste details ontwikkeld voor prettig en ontspannen rijden - met verrassend slimme features voor uw veiligheid en comfort. En dankzij de bijzonder snelle 800V-oplaadtechniek van de EV6 bent u snel weer op weg.

Standaard voorzien van o.a.

  • 12.3" full map navigatiesysteem met Kia Connect en Live Services
  • 19" lichtmetalen velgen
  • Adaptieve cruise control (SCC)
  • Achteruitrijcamera
  • Batterijverwarming
  • Dual zone climate control
Vanaf
€ 43.495,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 499,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

LET OP, Kia voertuigen worden tijdelijk aangeboden tegen niet-vaste prijzen. Het is mogelijk dat de fabrikant zich genoodzaakt ziet de prijs na het sluiten van de koopovereenkomst te verhogen, indien de kosten op het moment van de productie van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht deze situatie zich voordoen, dan word je daar onmiddellijk van op de hoogte gesteld. Als consument heb je vanaf dat moment tien dagen de tijd om de koop alsnog kosteloos te annuleren.

HomeKiaActiesKia EV6