Kia EV6

Klaar voor de toekomst

De EV6, de revolutionaire nieuwe elektrische auto van Kia, markeert het begin van een nieuw tijdperk. Laat u inspireren door zijn energie en het krachtige design.

Auto van het Jaar 2022

De Kia EV6 is uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2022. De baanbrekende, volledig elektrische crossover werd door een 59-koppige jury, bestaande uit autojournalisten uit 22 Europese landen, uitgeroepen tot overall winnaar.

De EV6 is een volledig elektrische auto en een geavanceerde crossover met een uitzonderlijk krachtig design. Elk detail is raak. Het resultaat: een dynamisch en inspirerend uiterlijk. Stap in de EV6 en zet een stap in de toekomst. Het interieur is tot in de kleinste details ontwikkeld voor prettig en ontspannen rijden - met verrassend slimme features voor uw veiligheid en comfort.

Standaard voorzien van o.a.

  • 12.3" full map navigatiesysteem met Kia Connect en Live Services
  • 19" lichtmetalen velgen
  • Adaptieve cruise control (SCC)
  • Bekleding in stof/vegan leder combinatie
  • Stoelverwarming voor en stuurwielverwarming
Vanaf
€ 48.195,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 709,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

LET OP, Kia voertuigen worden tijdelijk aangeboden tegen niet-vaste prijzen. Het is mogelijk dat de fabrikant zich genoodzaakt ziet de prijs na het sluiten van de koopovereenkomst te verhogen, indien de kosten op het moment van de productie van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht deze situatie zich voordoen, dan word je daar onmiddellijk van op de hoogte gesteld. Als consument heb je vanaf dat moment tien dagen de tijd om de koop alsnog kosteloos te annuleren.

HomeKiaActiesKia EV6