Rijklaar vanaf € 35.995,-
Tot € 5.500 particulier EV voordeel

Kia e-Niro

Elektrisch rijden zonder compromis

Zoek jij dynamiek én ruimte voor het hele gezin? Wil je grenzeloos genieten én respectvol omgaan met het milieu? Houd jij niet van uitlaatgassen, maar wel van sportief rijden en de modernste features? Welkom bij de auto die dat allemaal combineert: de verrassende Kia e-Niro.

Met de Kia e-Niro crossover kies je voor toekomstgerichte mobiliteit. Voor het eerst is er een auto die niet alleen elektrisch is maar ook praktisch, veilig, compleet én scherp geprijsd. Daarmee rijd je puur dynamisch, super efficiënt en… verder dan je denkt! In de uitvoering met 150kW / 204 pk & 64 kWh accupakket heeft de e-Niro een actieradius van maar liefst 455* km. Voor de e-Niro betaal je tot en met het jaar 2020 geen wegenbelasting. Bij zakelijk gebruik geldt voor de e-Niro een fiscale bijtelling vanaf 4%.

Elektrisch rijden is nu echt volwassen

De e-Niro brengt elektrisch rijden naar een volgend level. Met uitmuntende prestaties en met grensverleggende efficiency. Dankzij z’n slimme technologie wint hij zelfs de kleinste beetjes energie terug. Mede daardoor haalt hij uit een compact accupakket een indrukwekkend bereik. Dat verschil merk je!

Kia biedt de e-Niro in twee uitvoeringen. De eerste uitvoering beschikt over een 100 kW/136 pk sterke elektromotor en 395 Nm. Met 39 kWh accucapaciteit van de lithium-ion polymeerbatterij komt die op één lading volgens de WLTPnorm 289 km ver. Deze uitvoering zal naar verwachting eind 2019 leverbaar worden. De tweede uitvoering heeft een vermogen van maar liefst 150 kW/204 pk en eveneens 395 Nm. Die versnelt in 7,8 seconden van 0-100 km/u en heeft met een accucapaciteit van 64 kWh een actieradius van 455 km. Beide uitvoeringen zijn relatief licht en verrassend zuinig.

Dankzij de snellaadfunctie hoef je met de e-Niro nooit lang te wachten. Zo kun je in 15 minuten al zo’n 110 km bijladen. Normaal thuis of op het werk opladen (via een wallbox met 32A-aansluiting) kan natuurlijk ook: van 0 tot 100% duurt ongeveer 10 uur.

De Kia e-Niro voelt zich thuis in elk klimaat en bij alle temperaturen. Dat is te danken aan de automatische batterijverwarming die standaard is. Daarnaast is de batterij standaard vloeistof gekoeld. Daardoor heeft de buitentemperatuur minder invloed op het vermogen of de actieradius. Verder beschikt de e-Niro standaard over een warmtepomp die stroom uit de accu’s bespaart door het interieur te verwarmen met restwarmte. Dus of het nu zomer is of winter, de Kia e-Niro presteert altijd optimaal!

Standaard voorzien van o.a.

  • 7 airbags (vóór-, zij-, gordijn- en knie-airbags)
  • Autonome noodremassistentie (AEB)
  • Regensensor
  • 7“ supervision cluster
  • Climate control
Nu vanaf
€ 35.995,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 439,- p/mnd
HomeKiaActiesKia e-Niro