Vanaf
€ 28.995,-
Private lease
€ 474,-

Kia Ceed

Stijlvol en sportief tot in de details

Maak kennis met de Kia Ceed. Een stijlvolle hatchback voorzien van veel slimme features. Een auto met karakter en eigentijds design.

Grijpt direct je aandacht

De Ceed is een auto met karakter en eigentijds design. Vanaf de eerste aanblik grijpt hij je aandacht met zijn expressieve styling. Het sportieve front van de Ceed onderscheidt zich met zijn lage, brede profiel en krachtige details zoals de tiger nose grille met satijnchromen inleg. Het sportieve karakter is ook terug te vinden aan de achterzijde van de Ceed. De 48-punts LED achterlichten zorgen samen met de dynamische LED knipperlichten voor een markante uitstraling.

Het interieur van de Ceed is helemaal ontworpen rondom de bestuurder. Dat zorgt voor intuïtieve bediening en perfecte controle. De horizontale layout van het dashboard geeft een prettig lichte en open sfeer. Zacht aanvoelende materialen versterken het gevoel van ruimte en vrijheid.

Standaard voorzien van o.a.

  • Autonome rijbaanvolgassistentie (LFA)
  • Digitale radio (DAB+)
  • Achteruitrijcamera
  • Dual zone climate control
  • 16” lichtmetalen velgen
Vanaf
€ 28.995,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 474,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

LET OP, Kia voertuigen worden tijdelijk aangeboden tegen niet-vaste prijzen. Het is mogelijk dat de fabrikant zich genoodzaakt ziet de prijs na het sluiten van de koopovereenkomst te verhogen, indien de kosten op het moment van de productie van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht deze situatie zich voordoen, dan word je daar onmiddellijk van op de hoogte gesteld. Als consument heb je vanaf dat moment tien dagen de tijd om de koop alsnog kosteloos te annuleren.

HomeKiaActiesKia Ceed