Vanaf
€ 29.995,-
Private lease
€ 484,-

Kia Ceed Sportswagon

Ruimte voor alles dat je hebt

Maak kennis met de Kia Ceed Sportswagon. Sportief, ruim én voorzien van veel moderne technologieën. Met tot wel 625 liter bagageruimte.

Geef jezelf de ruimte.

Heb jij behoefte aan extra ruimte, extra vrijheid? Dan is dit de auto voor jou. De nieuwe Kia Ceed Sportswagon combineert atletisch design met een riante bagagecapaciteit en een wegligging waar je elke rit weer van geniet. En de standaard dakrails maken hem
nóg veelzijdiger.

De naam Sportswagon krijg je niet zomaar. Dat vereist een perfecte balans tussen ruimte en stijl. Tussen praktische eigenschappen en oogstrelend design. Tussen functionaliteit en liefde voor details. Kijk alleen al naar de subtiele dakspoiler, de krachtige LED-achterlichten en de sportieve achterbumper. Zo combineer je functionaliteit en dynamiek.

Standaard voorzien van o.a.

  • Actieve rijbaanassistentie (LKAS)
  • Autonome noodremassistentie (AEB)
  • Cruise control
  • Airconditioning
  • 16” lichtmetalen velgen
Vanaf
€ 29.995,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 484,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

LET OP, Kia voertuigen worden tijdelijk aangeboden tegen niet-vaste prijzen. Het is mogelijk dat de fabrikant zich genoodzaakt ziet de prijs na het sluiten van de koopovereenkomst te verhogen, indien de kosten op het moment van de productie van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht deze situatie zich voordoen, dan word je daar onmiddellijk van op de hoogte gesteld. Als consument heb je vanaf dat moment tien dagen de tijd om de koop alsnog kosteloos te annuleren.

HomeKiaActiesKia Ceed Sportswagon