Rijklaar vanaf € 38.495,-
DE KIA CEED SW PLUG-IN HYBRID
Vanaf
€ 38.495,-
Private lease
€ 594,-

Kia Ceed SW Plug-in Hybrid

Mooi en efficiënt

Een Plug-in Hybrid stationwagon: de Kia Ceed Sportswagon. Praktisch, efficient en sportief met veel moderne technologieën. Elektrisch rijbereik tot 50 km (WLTP) en standaard met 1.300kg trekgewicht.

Vooruitstrevend

Zodra je de Ceed Sportswagon Plug-in Hybrid ziet, weet je het meteen: dit is het beste van twee werelden. Een unieke combinatie: de stijl, ruimte en veelzijdigheid van een elegante stationwagen met de power, dynamiek en pure efficiency van elektro-hybride.

Het comfortabele en praktische interieur verrast je met allerlei slimme technologie. Het nieuwe navigatiesysteem kun je tot in detail aanpassen en instellen naar je eigen smaak. Met de split-screen functie kun je tot drie verschillende programma’s tegelijk raadplegen. En het toont je de energiestromen, de accustatus en andere informatie over het Plug-in Hybrid systeem.

Standaard voorzien van o.a.

  • Flexibele bagageruimte
  • Laadindicator
  • Digitaal instrumentenpaneel
  • 10,25” touchscreen navigatie
  • UVO App
  • Smartphone draadloos opladen
Vanaf
€ 38.495,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 594,- p/mnd
Private lease
Disclaimer

LET OP, Kia voertuigen worden tijdelijk aangeboden tegen niet-vaste prijzen. Het is mogelijk dat de fabrikant zich genoodzaakt ziet de prijs na het sluiten van de koopovereenkomst te verhogen, indien de kosten op het moment van de productie van het voertuig aanmerkelijk blijken te zijn gestegen. Mocht deze situatie zich voordoen, dan word je daar onmiddellijk van op de hoogte gesteld. Als consument heb je vanaf dat moment tien dagen de tijd om de koop alsnog kosteloos te annuleren.

HomeKiaActiesKia Ceed SW Plug-in Hybrid