Private lease vanaf
€ 249,-

ANWB Private Lease actie

Uw privéauto leasen via de ANWB

In samenwerking met de ANWB heeft Kia een zeer interessante actie opgezet, waardoor je nu tijdelijk extra voordelig én zorgeloos een Kia rijdt! De kwaliteit van Kia en de zekerheid van de ANWB. Wie wil dat nou niet? Zo rijd u voor een vast maandbedrag vanaf € 249 in een spiksplinternieuwe Kia en hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Interessant toch?

Levering via Autobedrijf Braber

Komt u niet uit de regio Ede maar wilt u de levering en/of onderhoud van uw nieuwe Private Lease Kia via ons laten verlopen? Dat kan! U kunt tijdens uw aanvraag in het vak “Extra opmerkingen” aangeven dat u de levering via Autobedrijf Braber wilt laten verlopen. Indien u niks invult, wordt op basis van uw postcode een dealer toegewezen.

Bereken je maandbedrag

Welke modellen doen mee de ANWB Private Lease actie?

DE VERNIEUWDE KIA PICANTO

Steeds minder autofabrikanten bieden nog een echte stadsauto aan. Kia is hierop een positieve uitzondering en heeft de Picanto in 2024 zelfs een flinke metamorfose laten ondergaan. Vanwege zijn vlotte uiterlijk en voor zijn klasse ruime bagageruimte blijft de Picanto een aantrekkelijke keuze in het A-segment.

DE KIA STONIC

Met de Stonic mengt ook Kia zich in het ‘crossovergeweld’. En met succes, want deze opvallende verschijning staat stevig zijn mannetje in dit populaire segment auto’s. De Kia Stonic is sinds zijn jongste facelift uitsluitend leverbaar met mild-hybrid motoren.

DE KIA CEED SPORTSWAGON

De Kia Ceed Sportwagon, ook wel Ceed SW, in zijn nieuwste jasje mag er zeker zijn. De praktische stationwagen heeft een sloot aan bagageruimte en tegenwoordig dus ook een gestroomlijnd uiterlijk. Het oog wil ook wat!

DE KIA NIRO HYBRID

Bij Kia's bestseller, de Niro, zijn de genen van een SUV, maar ook van een hatchback, stationcar en zelfs een MPV in een blender gegooid. Hoewel de techniek grotendeels gelijk is aan het vorige model is het resultaat nog steeds een aantrekkelijke, zuinige crossover met een fijne hybride motor.

DE KIA NIRO EV

De elektrische Kia Niro blijft in technisch opzicht dichtbij zijn voorganger. Zuinig, veilig, ruim en met een vorstelijke actieradius. De nieuwe Niro behoudt dus de positieve punten van het oorspronkelijke model en voegt daar een handvol praktische gebruiksmogelijkheden aan toe.

DE KIA SPORTAGE HYBRID

Kia heeft met de laatste Sportage een onderscheidende crossover afgeleverd. Denk aan het uitgesproken front, maar ook op de ruime keuze aan milieuvriendelijke aandrijflijnen, zoals de hybride Sportage. Daarnaast is het een ruime, veilige en aangenaam stille reisgezel.

Wat krijg je voor het maandbedrag en wat zijn de voordelen?

  • Vast maandbedrag, geen onverwachte kosten
  • Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: geld terug als je al Wegenwacht hebt
  • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag
  • Behoud en opbouw schadevrije jaren, ook voor jongeren
  • Standaard met schadeverzekering voor inzittenden
  • Geen maximum leeftijd, of minimum aantal jaar een rijbewijs
Private lease vanaf
€ 249,- p/mnd
Bereken je maandbedrag
Disclaimer

Dit aanbod wordt gedaan door Kia Nederland i.c.m. ANWB Private Lease en betreft een product gecertificeerd door Stichting Keurmerk Private Lease. De ANWB treedt niet op als leasemaatschappij. De getoonde prijs betreft, tenzij anders weergegeven, een vanaf tarief gebaseerd op een looptijd van 72 maanden in combinatie met 5.000km per jaar. Alle prijzen zijn inclusief BTW weergegeven. De afbeelding kan afwijken van het aangeboden model. Deze actie is alleen geldig op Private Lease aanvragen ontvangen tussen 18-03-2024 en 26-05-2024 en een uiterlijke tenaamstelling van het voertuig en start van het contract op 31-12-2024.

HomeKiaActiesANWB Private Lease actie