Auto Braber Ede
ALLE AUTOMERKEN NIEUW & GEBRUIKT
LOG IN
Plan uw afspraak in Gratis taxatie bij inruil auto ACTIES NIEUWS Meld je aan voor de Auto Braber nieuwsbrief
Autobraber is Bovag en RDW erkend

Kia Niro EV


RESERVEER NU EEN PLAATS OP DE NIRO EV WACHTLIJST

 

De Kia Niro EV, met slechts 4% bijtelling voor zakelijke rijders, arriveert eind 2018 in Nederland. Wij geven u nu al de mogelijkheid om een plaats op de Niro EV wachtlijst te reserveren. Bent u straks één van de eersten die geniet van het indrukwekkende elektrische rijbereik tot wel 470 kilometer?

Indien u gebruik maakt van deze online resrvering mogelijkheid, willen wij u vragen om ons hiervan per mail op de hoogte te stellen. Zo kunnen wij u informeren over alle ontwikkelingen rondom de Niro EV.


Kia Niro EV modelinformatie

De aandrijflijn van de long range uitvoering van de Niro EV bestaat uit een 64 kWh lithium-polymeer-batterij, gekoppeld aan een krachtige 150 kW sterke elektromotor. Hiermee is het verwachte rijbereik op één acculading ruim 470 kilometer (WLTP), zonder enig vorm van uitstoot. De 100% elektrische Niro rijd u zakelijk met slechts 4% bijtelling.

Meer Niro EV


Veel gestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over de volledig elektrische Kia Niro EV. Wij helpen u graag bij het beantwoorden van deze vragen en Kia Motors Nederland heeft een lijst met de meest gestelde vragen en bijbehorende antwoorden samengesteld. Is u vraag nog niet beantwoord, neem contact op met ons verkoopteam.

Bekijk de FAQ 

 

Daihatsu auto dealer
Kia auto dealer
Mazda auto dealer
Mitsubishi auto dealer
Autobedrijf Braber
Dwarsweg 20
6716 BJ Ede
0318-616047
ROUTEKAART
Autobraber Linkedin
Autobraber Youtube
Autobraber instagram
Autobraber facebook

Aanmelden voor de autobraber nieuwsbrief

Schrijf uw emailadres in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze acties & nieuws.

Meld je aan voor de Auto Braber nieuwsbrief
×